Νέος χρήστης; Εγγραφείτε!    Username:     Password:         Απομνημόνευση;
Ιούλιος 2010
Ιούλιος 2010 - S-MAX 2.0 TDCi Titanium
Ιούλιος 2010
Κερδίζει αμέσως τα βλέμματα...
Χρήστης: matrixmen_p

"Σας παρουσιάζουμε το αυτοκίνητο του Iουλίου!
Ένα εντυπωσιακό μαύρο S-Max που κερδίζει αμέσως τα βλέμματα!

Το S-Max ενώ είναι ένα πολυμορφικό – οικογενειακό αυτοκίνητο, καταφέρνει ταυτόχρονα να είναι και σπορ. Κάτι το προφίλ των 4,76 μέτρων, κάτι η μυώδης σχεδίασή του, το S-MAX είναι ένα MPV που δεν ξεφεύγει από το βλέμμα του οικογενειάρχη (και όχι μόνο).

Οι σχεδιαστές της Ford φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο σίγουρα διαφορετικό από τα υπόλοιπα, με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα.

Το καμάρι του Παύλου είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο προσεγμένα S-Max που κυκλοφορούν.

Αναμφισβήτητα το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει το ενδιαφέρον είναι η εξωτερική εμφάνιση, που με τις άγριες αεροεισαγωγές, τα μυώδη φτερά και τις γενικότερα έντονες ακμές του αμαξώματος θυμίζει κάτι από Mad Max, στο πιο πολυτελές του.

Ο Παύλος έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την εξωτερική εμφάνιση του αμαξιού του, έχοντας τοποθετήσει το Individual Pack της Ford. Οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, η χρωμιομένη μάσκα, τα πλαϊνά σπόιλερ και οι αεραγωγοί δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σπορ look κάνοντας το S-Max του Παύλου να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στις πανέμορφες 18άρες ζάντες που μονοπωλούν τα βλέμματα γεμίζοντας τους χαμηλωμένους θόλους ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι και το τελικό της εξάτμισης που διακοσμεί και συμπληρώνει το πίσω μέρος.

Οι εξωτερικές επεμβάσεις συμπληρώνονται με τις φιμέ μεμβράνες της Lumnar οι οποίες δίνουν παραπάνω πόντους στο μαύρο σύνολο.

Το S-MAX ξέρει όμως να εντυπωσιάζει και αφού ανοίξεις την πόρτα και βρεθείς στο εσωτερικό του. O διάκοσμος είναι σύγχρονος και ποιοτικός, με το χρώμιο στην κεντρική κονσόλα να δίνει σπορ διάσταση και να φτιάχνει τη διάθεση του οδηγού σε συνδυασμό με τις κόκκινες πινελιές στις ραφές των καθισμάτων και του επιλογέα ταχυτήτων. Τα μάτια τραβάει το multimedia σύστημα της Blaukpunkt ενώ και τα πεντάλ έχουν αντικατασταθεί από aftermarket αλουμινίου.

Κάτω από το καπό συναντάμε τον δίλιτρο turbodiesel κινητήρα με ιπποδύναμη που αγγίζει τα 140 άλογα και προσφέρει πλούσια ροπή σχεδόν σε όλο το φάσμα των στροφών.

Παύλο να χαίρεσαι πάντα το αμάξι σου με ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!!"

Κείμενο: roben26
Φωτογραφίες: maRinoS
Επιστροφή
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Μέλος:
Μοντέλο: