Νέος χρήστης; Εγγραφείτε!    Username:     Password:         Απομνημόνευση;
Φεβρουάριος 2011
Φεβρουάριος 2011 - Ford Mondeo Ghia 2.0 mk4 5d Panther black
Φεβρουάριος 2011
Black Diamond
Χρήστης: alfa3delta

Ο "λειψός" από μέρες Φεβρουάριος έρχεται να "γεμίσει" με την πληρότητα που χαρακτηρίζει το Ford Mondeo του Θάνου (alfa3delta). Έχουμε λοιπόν την τιμή να σας το παρουσιάσουμε μιας και εκείνο επιλέξατε να είναι το FOTM Φεβρουαρίου.

Πλήρως εξοπλισμένο, έτοιμο για όλα

Το δημοφιλές μεσαίο αυτοκίνητο της εταιρείας, σε αυτήν την τέταρτη γενιά του, ωρίμασε σε εμφάνιση και χαρακτήρα, βελτιώθηκε σε πλαίσιο και συναρμολόγηση, ενώ τα έχει όλα και τα προσφέρει απλόχερα:
Πολυτέλεια, με άφθονους χώρους για τα πόδια και τα κεφάλια των επιβατών αλλά και των αποσκευών, ενώ το γενικότερο οικογενειακό του προφίλ σκιαγραφείται από τα άνετα καθίσματα και την μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης σε οδηγικό επίπεδο.

Για την κίνησή του, φροντίζει ο γνωστός 2.0 κινητήρας της σειράς Duratec, ο οποίος ανταποκρίνεται με ευκολία στην κίνηση του αυξημένου βάρους αμαξώματος, με κυρίαρχα χαρακτηριστικά του να αποτελούν η ομαλή του λειτουργία, η άμεση απόκριση και η ελαστικότητά του.

Το απαλό πορτοκαλί φως της καμπίνας δίνει στο Mondeo μια ακόμη νότα πολυτέλειας και διακριτικότητας, ενώ την παράσταση κλέβει η οθόνη πληροφοριών Convers+, σύστημα για το οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω…

Τεχνολογία

Επειδή η πολυτέλεια χωρίς τον αντίστοιχο εξοπλισμό ή και το κάτι παραπάνω δεν υφίσταται, ο Θάνος στην έκδοση Ghia απολαμβάνει το Start Button, για να ξυπνάει τον κινητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πληρέστατο Convers+ τοποθετεί τον οδηγό στο κέντρο ελέγχου: όλες οι χρήσιμες ενδείξεις του κινητήρα, οι μουσικές επιλογές, η σύνδεση bluetooth με το κινητό τηλέφωνο και οι φωνητικές εντολές μεταφέρονται στην κεντρική οθόνη και είναι άμεσα προσβάσιμα.
Για τις βραδυνές περιπλανήσεις του, ο Θάνος έχει προνοήσει: με το Xenon Kit που έχει τοποθετήσει, η νύχτα γίνεται μέρα και η οδήγηση σε σκοτεινά σοκάκια, μετατρέπεται σε έναν απλό περίπατο.

Στήσιμο που προσδίδει ασφάλεια

Σε περίπτωση που ο Θάνος έχει όρεξη για παιχνίδια με το αυτοκίνητό του, δε χρειάζεται να ακούσει κανέναν: Η άψογη οδηγική συμπεριφορά και το υποδειγματικό στήσιμο του αυτοκινήτου προδιαθέτουν για σβέλτη οδήγηση: ακριβώς ο,τι χρειάζεται για να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Το κόσμημα του Θάνου λοιπόν είναι ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει από απόσταση, όπως ακριβώς κι ένα διαμάντι πολύτιμης αξίας. Αν νιώσετε την "λάμψη" του στα μάτια σας, κάντε στην άκρη και θαυμάστε το…

Κείμενο: emerge.life
Φωτογραφίες: alfa3delta
Επιστροφή
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Μέλος:
Μοντέλο: