Νέος χρήστης; Εγγραφείτε!    Username:     Password:         Απομνημόνευση;
Σεπτέμβριος 2011
Σεπτέμβριος 2011 - Transit 200T350
Σεπτέμβριος 2011
O ακούρασΤος γiγαDαC ...
Χρήστης: small

To Transit του Βασίλη με τα 3200cc του, είναι ένα από τα 6.000.000 Transit που κατασκευάστηκαν, καθιστώντας το μοντέλο αυτό της Ford το πιο πετυχημένο της εταιρείας. Ενώ το πρώτο Transit έφερε την επανάσταση στο χώρο των επαγγελματικών με ελαστικά tubeless και πλακέτα στο ταμπλώ, μεταξύ άλλων, η τρέχουσα γενιά, του δημοφιλούς επαγγελματικού φέρει αλλαγές στο εσωτερικό σχεδιασμό, κάνοντάς το πολύ πιο εργονομικό, άνετο και εύχρηστο.

Το πιο σημαντικό σημείο όμως, δε παύει να είναι ο 3200TDCi, με τα 470Nm ροπής, που κλέβει τις εντυπώσεις. Ήταν εξάλλου και το highlight αυτής της γενιάς, καθώς πρόκειται για έναν 20βάλβιδο κινητήρα, με σύστημα κοινού συλλέκτη common rail για να συνδυάσει οικονομία και επιδόσεις, υπερσυμπιεστή με ψυγείο αέρα (intercooler), καθώς και σύστημα ανακυκλοφορίας καυσαερίων για καλύτερη καύση, οικονομία και επιδόσεις.
Προσοχή λοιπόν, γιατί τα 200 άλογα στο εξατάχυτο κιβώτιο του Βασίλη μπορεί να σας εκπλήξουν στο δρόμο!

Κάθε Transit διευκόλυνε τον κάτοχό του: αρχικά, έφερε μεγάλους χώρους φόρτωσης, βελτιωμένη ανάρτηση πίσω για μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης και tubeless ελαστικά. Φυσικά, η εξέλιξη συνεχίζεται και σε αυτή την έβδομη γενιά του.

Έτσι, το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί ακούραστο εργαλείο, με πλούσιο εξοπλισμό, που θα ζήλευαν πολλά επαγγελματικά: Για την ασφάλειά του φροντίζει το ESP αλλά και το (στάνταρ) ABS. Σε περίπτωση που θα θελήσει να ξεκινήσει από ανηφορικά δρομάκια, το HLA θα κρατήσει το φρένο που χρειάζεται για να φύγει με ασφάλεια, αυτός και το βαρύ φορτίο του.

Κάπου εδώ λοιπόν, θα σας αφήσουμε να απολαύσετε το Ford του μήνα και θα ευχηθούμε στο Βασίλη καλά φορτώματα και καλές δουλειές μαζί με τον πολύτιμο συνεργάτη του!

Κείμενο: emerge.life
Φωτογραφίες: alfa3delta
Επιστροφή
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Μέλος:
Μοντέλο: