Νέος χρήστης; Εγγραφείτε!    Username:     Password:         Απομνημόνευση;
Ιούνιος 2012
Ιούνιος 2012 - Mondeo mk3 1.8 SCi 5d
Ιούνιος 2012
Black magic .... power!
Χρήστης: Lucifer

Φίλτρα, προγράμματα, εξατμίσεις…
Πολλές φορές τα έχετε δει φορεμένα στα Ford του μήνα. Για το μήνα Ιούνιο λοιπόν, ας δούμε κάτι πιο απλό, κάτι που παραβλέπουμε συχνά.

Mondeo, όπως λέμε "κόσμος".
Από το λατινικό mundus που σημαίνει κόσμος πήρε το όνομά του το αυτοκίνητο της Ford για τη μεσαία κατηγορία, ήταν και αυτό που θα καθιερώσει κάποια πρότυπα στο χώρο: στην τρίτη του γενιά, που ήρθε το 2000, το mondeo θα ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.
Το άψογο στήσιμο που θα βελτιωθεί στα σημεία, με το φαρδύ αμάξωμά του να πατάει γερά στο δρόμο και την ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση να δίνει το παρόν, προσφέροντας ασφάλεια αλλά και χαμόγελο για τον οδηγό του στις στροφές.
Δεν είναι άλλωστε τυχαία, από τα κορυφαία στην κατηγορία του.

Ω τι κόσμος, μπαμπά!

Το Mondeo της Λουκίας τα έχει όλα, ήδη από το στάνταρ εξοπλισμό: το ΕSP και ο αερόσακος συνοδηγού εκπλήσσουν ευχάριστα τον οδηγό, ενώ στην κορυφαία έκδοση Ghia, σύμβολο πολυτέλειας για τη Ford, τα δερμάτινα καθίσματα, σε συνδυασμό με τη μαλακή ανάρτηση και τις αναβαθμισμένες επιλογές σε ηχοσύστημα και αυτόματο κλιματισμό βρίσκονται στην υπηρεσία του κατόχου για άνετα και ξεκούραστα ταξίδια.
Και όλα αυτά με την άνεση του κινητήρα των 1.8 λίτρων, του γνωστού μας Duratec, στην SCi έκδοσή του που προσφέρει 131 άλογα και 17.5 κιλά ροπής.

Όλα τριγύρω αλλάζουν…
και ο κόσμος ίδιος μένει. Μπορεί να περνούν οι διάφορες τάσεις στον κόσμο της αυτοκίνησης, αλλά κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά: η ανάγκη για ένα αξιόπιστο, σίγουρο και value for money οικογενειακό αυτοκίνητο. Η Ford κατάφερε να θέσει τα στάνταρ στην κατηγορία και να κάνει τον κάτοχο του mondeo να το εμπιστευτεί.

Δε θα έχεις δεύτερες σκέψεις να μπεις στο μαύρο mondeo και να φύγεις, γιατί πολύ απλά, το καθημερινό εργαλείο μπορεί να γίνει και ένα παιχνίδι.
Καλές βόλτες Λουκία!

Κείμενο: emerge.life
Φωτογραφίες: alfa3delta
Επιστροφή
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Μέλος:
Μοντέλο: