Νέος χρήστης; Εγγραφείτε!    Username:     Password:         Απομνημόνευση;
Ιούλιος 2012
Ιούλιος 2012 - Focus MKII 1.6 Titanium f/l
Ιούλιος 2012
Titanium, remake
Χρήστης: mats1974

Μπορεί το Focus II να παρέδωσε τα σκήπτρα της μεσαίας κατηγορίας στο νεοαφιχθέν III, όμως συνεχίζει να είναι ένα δυναμικό, καλοσχεδιασμένο και δουλεμένο σύνολο που τραβάει την προσοχή. Για το μήνα Ιούλιο, σας παρουσιάζουμε το Focus του Χρήστου, που με τις πολλές του μικρές και μεγαλύτερες αλλαγές σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο!

"Simplicity is the ultimate sophistication"

Βάσει αυτού του ρητού κινήθηκε ο Χρήστος στο εξωτερικό κομμάτι του αυτοκινήτου. Το focus του υποδέχτηκε διπλή εξάτμιση, φιμέ μεμβράνες, αλλαγμένα φώτα: όλα αυτά, δένουν αρμονικά με το body kit της Ford, δίνοντας στο πεντάθυρο αυτοκίνητο τις αισθητικές αλλαγές που του αξίζουν.
Τέλος, τα Xenon φώτα του, σε συνδυασμό με τους προβολείς AFS θα κάνουν τη νύχτα μέρα με μια απλή κίνηση.

Συνεχίζουμε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, στο οποίο φαίνεται η παρέμβαση και ο χαρακτήρας του κατόχου. Τα πεντάλ θα ντυθούν με αλουμίνιο, ένα βολτόμετρο θα καθίσει αναπαυτικά επάνω αριστερά, ο λεβιές είναι πλέον φωτιζόμενος, ενώ οι αλλαγές και εδώ στο φωτισμό είναι εμφανείς: θα τοποθετηθούν led, για το χώρο των επιβατών, ενώ και ο χώρος των αποσκευών δε μένει παραπονεμένος.

"Ride with me"

Δε χρειάζεται να αναλύσουμε την ήδη άριστη ποιότητα κύλισης του Focus 2. Είναι άλλωστε αυτό που κέρδισε ένα απαιτητικό αγοραστικό κοινό. Θα σταθούμε όμως στις λεπτομέρειες, όπως είναι οι βαμμένες κόκκινες εμπρός δαγκάνες, "δανεισμένες" από Mondeo MkIII, που γραπώνουν τους 300mm Brembo δίσκους επάνω στα Textar τακάκια με ευκολία και τροφοδοτούνται με τα υγρά της ATE, η οποία φαίνεται να παρέχει τα φρένα για το αναμενόμενο Focus III ST. Τέλος, οι 17άρες ζάντες δείχνουν τον Titanium χαρακτήρα του αυτοκινήτου.


"Can you hear it?"

Ενώ η Ford έδωσε στο focus ένα αξιοπρεπέστατο ηχοσύστημα της Sony, ο Χρήστος φάνηκε να μην αρκείται σε αυτό. Προτίμησε λοιπόν την πηγή της JVC, που με τη μεγάλη της οθόνη γεμίζει την κεντρική κονσόλα. Φυσικά, τη συνοδεύει μια πίσω οθόνη, ενώ ο ήχος περνάει από έναν ενισχυτή της Phase, καταλήγοντας στο δυνατό 400άρι Subwoofer και τα 4 ηχεία, και αυτά της Phase.


"And the Journey continues"

Και έτσι θα σας αφήσουμε να απολαύσετε το Focus του Χρήστου, που δείχνει το χαρακτήρα του όπου βρεθεί. Καλό καλοκαίρι!

Κείμενο: emerge.life
Φωτογραφίες: McRae_FAN
Επιστροφή
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Μέλος:
Μοντέλο: