Νέος χρήστης; Εγγραφείτε!    Username:     Password:         Απομνημόνευση;
Ιανουάριος 2014
Ιανουάριος 2014 - 1.6 TI-VCT Collection f/l 5d
Ιανουάριος 2014
Keep calm and stay...Focused
Χρήστης: dimitrisfocus

Keep calm and stay...Focused


Για τον μήνα Ιανουάριο, ο νικητής του FOTM είναι ο Δημήτρης με το πανέμορφο Focus του, όπου μεταξύ άλλων, μας δείχνει και μερικά tips για το πώς μπορεί κάποιος να μένει Focused!

Με την πρώτη κιόλας ματιά, παρατηρεί κανείς πως το Focus του Δημήτρη έχει δεχτεί εμφανισιακές πινελιές, αρκετές ώστε να κάνει τη διαφορά στον δρόμο. Από μακρυά, αμέσως ξεχωρίζουν οι 17 ιντσών ζάντες της Titanium έκδοσης συνδυασμένες με τα ελαστικά Bridgestone R050, που μαζί με τα Sachs αμορτισέρ, συμβάλλουν στις...ανήσυχες στιγμές πίσω από το τιμόνι.

Από πιο κοντά, βλέπουμε τα φανάρια εμπρός και πίσω να είναι μαύρα, όντας αλλαγμένα τα πρώτα και βαμμένα τα δεύτερα. Στο οπίσθιο μέρος, επίσης, η αεροτομή από την έκδοση "ST", ο διαχύτης και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης, δίνουν έναν πιο σπορτίφ αέρα, ενώ στα πλαϊνά του Focus παρατηρούμε τα αυτοκόλλητα "Nurburgring" και "clubford.gr". Τα τελευταία και να μην τα παρατηρούσαμε, θα του τα κολλούσαμε με το ζόρι...! Φυσικά, το παρόν δίνουν και οι αντιηλιακές μεμβράνες με τις οποίες ο ενίοτε ενοχλητικός ήλιος τα βρίσκει κυριολεκτικά σκούρα, όπως άλλωστε και με την αντιηλιακή λωρίδα στο παρμπρίζ. Στις περιπτώσεις όμως που αποζητά ο Δημήτρης τον ήλιο, απλώς ανοίγει την ηλιοροφή, δείχνοντας ότι επιλογές υπάρχουν για όλες τις περιστάσεις και θα λέγαμε με αυτές ότι σχεδόν τρολάρει τον ήλιο! Όμορφη λεπτομέρεια είναι και τα αυτοκόλλητα carbon στα ψηλά σημεία των θυρών, που καλύπτουν τα αδιάφορα μαύρα πλαστικά.

Στο εμπρός τμήμα, έχουν τοποθετηθεί προβολείς ομίχλης με λάμπες λευκής απόχρωσης - όπως και στις υπόλοιπες θέσεις των φώτων - και τα καπάκια τους έχουν βαφτεί στο χρώμα του αυτοκινήτου. Στην μάσκα υπάρχει το διακριτικό "Zetec S" και το πλαίσιό της είναι νίκελ, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο πίσω μέρος του Focus, προσδίδοντάς του και ένα πιο "κυριλέ" τόνο, χωρίς να χαλάει στο ελάχιστο η ισορροπία με τις έταιρες, σπορτίφ επιλογές.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη να χαίρεται το αυτοκίνητό του και να συνεχίσει με την ίδια και περισσότερη όρεξη, αλλά και μεράκι, καθώς είναι εμφανές ότι οι επιλογές του είναι καλαίσθητες και το μονοπάτι στο οποίο βαδίζει είναι το σωστό, keep on Focusing λοιπόν!


Δείτε το θέμα εδώ.

Κείμενο: McRae_FAN
Φωτογραφίες: McRae_FAN
Επιστροφή
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Μέλος:
Μοντέλο: