Νέος χρήστης; Εγγραφείτε!    Username:     Password:         Απομνημόνευση;
Απρίλιος 2014
Απρίλιος 2014 - Focus Sport MK2 Ti-Vct
Απρίλιος 2014
Γιατί οι λεπτομέρειες μετράνε!
Χρήστης: Destijl

Γιατί οι λεπτομέρειες μετράνε!

Αυτό το μήνα την τιμητική του έχει το Ford του Λευτέρη (aka Destijl). Με την πρώτη ματιά από μακριά φαίνεται σαν ένα ακόμα Ford Focus II f/l. Είναι έτσι όμως;

Εξωτερικά
Οι αεραγωγοί από fiberglass στο καπώ, οι ανεμοθραύστες σε φιμέ χρώμα και οι carbon καθρέπτες δείχνουν ένα άλλο Focus, αδερφάκι του άγριου RS! Ο μπλε φωτισμός σε προφυλακτήρα κ φώτα (xenon) το κάνουν ξεχωριστό και εύκολα αναγνωρίσιμο.

Εσωτερικά
Φυσικά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου δε μπορούσε να μην είναι ανάλογο. Τα όργανα στο πλάι του οδηγού, οι ζώνες τεσσάρων σημείων και το bucket κάθισμα στη θέση του οδηγού, φανερώνουν τις διαθέσεις του ανήσυχου ιδιοκτήτη! Η πηγή 2din με τη μοναδική οθόνη μαζί με τις ιδιαίτερες παρεμβάσεις στο φωτισμό στην καμπίνα, με προσωπική εργασία του κατόχου, ολοκληρώνουν ένα αρμονικό σύνολο.

Νομίζετε ότι έχουμε τελειώσει; Μάλλον όχι! Στο πορτ παγκάζ διακρίνεται το subwoofer και ο ενισχυτής του ηχοσυστήματος που θα φροντίσουν να κάνουν αισθητό το πέρασμα του αυτοκινήτου από κάθε μέρος.

Αναρτήσεις-ελαστικά
Επειδή όμως ο Λευτέρης είναι γρήγορη ψυχή και απαιτεί το καλύτερο από την οδική συμπεριφορά του Focus του, έχει τοποθετήσει αμορτισέρ Bilstein κίτρινα που σε συνδυασμό με τα ελατήρια Eibach και τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 5 γατζώνουν τον μπλε πάνθηρα στο δρόμο σε κάθε διαδρομή.

Μηχανικά
Αλλά και μηχανικά έχουμε αλλαγές, ο επαναπρογραμματισμός της ECU, η φιλτροχοάνη, η αλλαγμένη πεταλούδα, το Sprint booster και οι αλλαγές στο σύστημα εξάτμισης απογειώνουν το αυτοκίνητο και αφήνουν ένα διακριτικό μπάσο ήχο από όποιον το ακούσει.

Να ευχηθούμε συγχαρητήρια στον Λευτέρη για το καμάρι του και πάντα καλούς δρόμους! Μπράβο Λευτέρη!

 

Δείτε εδώ το video

Κείμενο: chris81
Φωτογραφίες: odysseas
Επιστροφή
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Μέλος:
Μοντέλο: