Νέος χρήστης; Εγγραφείτε!    Username:     Password:         Απομνημόνευση;
Ιούλιος 2014
Ιούλιος 2014 - Focus trend mkI 1.6
Ιούλιος 2014
Όταν ο παλιός γίνεται... ωραίος!
Χρήστης: Gkikas

Όταν ο παλιός γίνεται... ωραίος!

Στην λίστα των παρουσιαζόμενων αυτοκινήτων του FOTM του CFH, έρχεται να προστεθεί αυτό το μήνα το Ford Focus facelift πρώτης γενιάς του ιπτάμενου Ολλανδού Gkikas, κατά κόσμον Γιώργου, ο οποίος αν και ξενιτεμένος ασχολείται ενεργά τόσο με το club όσο και με την αναβάθμιση του Focus του σε όλους τους τομείς!

Ουδέν κακόν αμιγές καλού

Μια κακιά στιγμή μπορεί να αλλάξει άρδην τις εξελίξεις στην ζωή του καθενός. Στην περίπτωση του Γιώργου, ένα ατύχημα με ευτυχώς χωρίς άσχημες συνέπειες για το αυτοκίνητο και τον ίδιο, υπήρξε η αφορμή για την αισθητική βελτίωση του αυτοκινήτου. Έτσι λοιπόν κάποιος με μια πρώτη ματιά μπορεί να διακρίνει τα βαμμένα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αυτοκινήτου, την μπροστινή πάνω μάσκα από το Look RS bodykit της Ford για το Focus MK1, την διακοσμητική απόληξη της εξάτμισης, τα βαμμένα ταμπούρα και δαγκάνες φρένων και τις 17άρες ζάντες Fox Rs 3. Μετά το σούρουπο κάνουν την εμφάνιση τους και οι πινελίες στον φωτισμό του αυτοκινήτου, που δεν είναι άλλες από την προσθήκη xenon lights στην μεσαία σκάλα, καθώς επίσης και λευκότερων λαμπών και led στα υπόλοιπα φωτιστικά σώματα.

Πνεύμα ανησυχίας

Όσοι έχουν γνωρίσει τον Γίωργο είτε από τις συναντήσεις, είτε μέσα από τα γραπτά του, θα δούν οτι έχουν να κάνουν με έναν νεαρό γίγαντα που το αίμα του βράζει. Ακόμα περισσότερο δε όταν οδηγεί ένα αμάξι που το στήσιμό του μπορεί και του κάνει όλα τα χατήρια. Σε αυτό βοηθάνε επιπρόσθετα, εκτός από τις ζάντες και τα λάστιχα της Goodyear Excellence, τα μαύρα αμορτισέρ της Bilstein τα οποία είναι σφιχτά όσο πρέπει ώστε να μην κουράζει από κοπανήματα στις ανωμαλίες του δρόμου.

Λίγα αλλά καλά

Στο εσωτερικό του Focus του Γιώργου με μια γρήγορη ματιά ο καθένας θα αντιληφθεί αμέσως τις προσθήκες που έχουν γίνει. Θα παρατηρήσει αμέσως την προσθήκη δερμάτινης επένδυσης στο τιμόνι με κόκκινη ραφή, τις διακοσμητικές πεταλιέρες, τον φωτισμό των ποδιών, την προσθήκη carbon μεμβράνης στο πλαίσιο του επιλογέα ταχυτήτων, τις νέες φούσκες στον λεβιέ και στο χειρόφρενο. Εκεί όμως που θα μείνει το βλέμμα του είναι στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου, που μέσω του κατάλληλου εξοπλισμού και λογισμικού δίνει την δυνατότητα ανάγνωσης διαφόρων παραμέτρων λειτουργίας του κινητήρα. Τέλος, την ψυχαγωγία των επιβατών του Focus έχει αναλάβει το ηχοσύστημα που έχει φτιάξει ο Γιώργος, με «μαέστρο» την πηγή της Alpine και ορχήστρα τον ενισχυτή της Lightning Audio, τα ηχεία της Helix και Rockford καθώς και τα διπλά 10” subwoofer της Maxgear.


Ευχόμαστε στον Γιώργο να είναι πάντα τόσο δραστήριος και στο club και στην βελτίωση του αυτοκινήτου του κι είμαστε σίγουροι οτι στο μέλλον ο παλιός εκτός από ωραίος θα γίνει και πιο δυνατός.

 

Δείτε το video εδώ

Κείμενο: Latanen
Φωτογραφίες: georgio/fiesta s/alfa3delta
Επιστροφή
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Μέλος:
Μοντέλο: