Νέος χρήστης; Εγγραφείτε!    Username:     Password:         Απομνημόνευση;
Ιούλιος 2015
Ιούλιος 2015 - C-Max Titanium 1.6 TDCi
Ιούλιος 2015
Και τα MPV έχουν ψυχή!
Χρήστης: OMINUS

Οι παρουσιάσεις του FOTM συνεχίζονται και σειρά παίρνει το λευκο C-Max του Ominus, κατά κόσμον Σίμου, το οποίο όπως θα δούμε στην συνέχεια ξεχωρίζει με τα διάφορα στοιχεία πολυτέλειας που διαθέτει στον εξοπλισμό του.

Και τα MPV έχουν ψυχή!

Το C-max αποτελεί το μικρομεσαίο μέλος της οικογένειας των MPV μοντέλων της Ford κι απευθύνεται κυρίως σε οδηγούς οικογενειάρχες, που ναι μεν έχουν αυξημένες απαιτήσεις σε χώρους φόρτωσης, από την άλλη όμως δεν κάνουν παραχωρήσεις στην οδηγική συμπεριφορά και την άνεση. Το τελευταίο σίγουρα ισχύει στην περίπτωση του Σίμου, για το πρώτο θα δείξει ο χρόνος!

Ο Σίμος επέλεξε για τις ανάγκες του ενα C-Max δεύτερης γενιάς, έκδοσης εξοπλισμού Titanium και τροφοδοτούμενου με τον νέας τεχνολογίας κινητήρα Diesel χωρητικότητας 1.6 λίτρων κι απόδοσης 115 ίππων.

Ετσι λοιπόν, διακρίνουμε στο εξωτερικό του αυτοκινήτου τα εργοστασιακά φώτα Xenon με το ενσωματωμένο σύστημα πλύσης τους στον προφυλακτήρα, τους αισθητήρες παρκαρίσματος, τις γρίλιες του προφυλακτήρα βαμμένες σε χρώμα piano black, τις 15άκτινες ζάντες 17 ιντσών, τα φιμέ κρύσταλλα, καθώς επίσης τους εκ των υστέρων τοποθετημένους ανεμοθραύστες στα μπροστινά παράθυρα και την διακοσμητική απόληξη στην εξάτμιση.

Στο εσωτερικό βλέπουμε το εργοστασιακό RCD με την οθόνη 4,2 ιντσών και το σύστημα διζωνικού κλιματισμού, καθώς και τα λαστιχένια πατάκια και τα καλύμματα στα καθίσματα. Στις πίσω πόρτες υπάρχουν τα ενσωματωμένα κουρτινάκια στα παράθυρα που προστατεύουν τους επιβαίνοντες από την ακτινοβολία του ήλιου, ενδεχομένως κι απο τα αδιάκριτα βλέμματα! Στον χώρο τον αποσκευών έχουν τοποθετηθεί το λαστιχένιο ταπέτο στο πάτωμα και πρόσθετος φωτισμός με LED.
Οι πιο σχολαστικοί θα παρατηρήσουν την ύπαρξη του κουμπιού ενεργοποίησης του συστήματος αυτόματου παρκαρίσματος οχήματος (προαιρετικός εξοπλισμός), ενώ όσοι συνταξιδέψουν με τον Σίμο το βράδυ θα διακρίνουν τον εσωτερικό κρυφό φωτισμό 7 αποχρώσεων στο χώρο των ποδιών και στις πόρτες.

Ο Σίμος ανήκει κι αυτός στην παρέα των «ανήσυχων πνευμάτων» του club και εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κανείς απο την συνεχή και λεπτομερή ενασχόλησή του με διάφορα θέματα που αφορούν τόσο το C-Max όσο και τα υπόλοιπα μοντέλα Ford.
Του ευχόμαστε πολλά κι ασφαλή χιλιόμετρα!

Δείτε το video εδώ

Κείμενο: Latanen
Φωτογραφίες: OMINUS/maRinoS
Επιστροφή
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Μέλος:
Μοντέλο: