Νέος χρήστης; Εγγραφείτε!    Username:     Password:         Απομνημόνευση;
Απρίλιος 2010
Απρίλιος 2010 - Mondeo MK2 2.0 4D GHIA
Απρίλιος 2010
Ο παλιός, είναι αλλιώς!
Χρήστης: McRae_FAN

Ο παλιός είναι αλλιώς και αυτό φαίνεται στο αυτοκίνητο που επιλέξαμε όλοι μας για Ford του μήνα Απρίλη 2010.

Το αυτοκίνητο του Δημήτρη δεν έχουμε λόγια να το περιγράψουμε... Φροντισμένο σε όλους τους τομείς...

Αρχίζοντας από εξωτερικές μετατροπές, στο αυτοκίνητο έχουν τοποθετηθεί αντηλιακές μεμβράνες και full body kit με αεροτομή από το αντίστοιχο Mondeo ST.
Επίσης ζάντες 17 ιντσών της Valbrem έχουν αντικαταστήσει της εργοστασιακές και έχουν τοποθετηθεί λυχνίες XENON σε όλες τις θέσεις φωτισμού.

Εσωτερικά, τα φώτα έχουν αντικατασταθεί από led όπως επίσης έχουν εγκατασταθεί στην κεντρική κονσόλα του οχήματος και όργανα ένδειξης πίεσης, ώστε να δείχνουν τις άγριες διαθέσεις του τυχερού ιδιοκτήτη.
Σημαντική βαρύτητα έχει δοθεί και στο ηχοσύστημα. Έχει τοποθετηθεί πηγή Macrom MDVD5550R με οθόνη 7", με δυνατότητα αναπαραγωγής κάθε ηλεκτρονικού μέσου μουσικής και όχι μόνο... Επιπλέον, έχουν αλλαχθεί τα μπροστά ηχεία με άλλα 8" ισχύος 300 Watt και για να οδηγηθούν όλα αυτά τοποθετήθηκε τετρακάναλος ενισχυτής MAGNAT 650W και ένα υπογούφερ 400W.

Εκεί που γίνεται η διαφορά όμως είναι στην καρδιά του οχήματος... Στη μηχανή...
Ο Δημήτρης έχει ένα ιδιαίτερα προσεγμένο σύνολο. Έχει αντικατασταθεί η αρχική μηχανή του οχήματος με άλλη χωρητικότητας 2 λίτρων.
Αλλά τα γούστα τώρα αρχίζουν. Συνολικά το όχημα έχει ως μετατροπές χειροποίητο μεσαίο και τελικό με σωληνώσεις Φ55 και μεταλλικό καταλύτη MAGNA FLOW. Έχει τοποθετηθεί χειροποίητο χταπόδι 4-2-1 και δίχαλο χταποδιού.
Σαφώς η θερμομόνωση δεν υπήρχε περίπτωση να απουσίαζε από το χταπόδι , μιας και η θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα... Έχει γίνει custom εισαγωγή από την Hercules Parts, έχουν μπει ελατήρια βαλβίδων από την ΚΕΝΤ,
καθώς και ενισχυμένο δίσκο πλατώ. Ένα βαρελάκι της BMC και ένας παράλληλος εγκέφαλος της Dastek Unichip.

Με τόση δύναμη όμως έπρεπε να διορθωθεί και στο στήσιμό του το αυτοκίνητο. Έτσι αμορτισέρ της KYB και ελατήρια της Eibach έχουν πάρει τη θέση των μαμα αναρτήσεων και μπροστά έχει τοποθετηθεί μπάρα θόλων της OMP.
Στα φρένα έχει δοθεί βαρύνουσα σημασία με την τοποθέτηση 6πίστονων δαγκανών KAD, χαρακωτών δίσκων BREMBO 308mm και αντικατάσταση των σωληνακίων φρένων με άλλα υψηλής πίεσης.

Ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς...

Δημήτρη να το χαίρεσαι το καμάρι σου και σε όλους εμάς μια συμβουλή...
Δεν είναι Πρωταπριλιάτικο ψέμα... Κυκλοφορούν τόσο προσεγμένα αυτοκίνητα ανάμεσά μας...

Κείμενο: almiaris
Φωτογραφίες: McRae_FAN
Επιστροφή
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Μέλος:
Μοντέλο: