Νέος χρήστης; Εγγραφείτε!    Username:     Password:         Απομνημόνευση;
Μάιος 2010
Μάιος 2010 - Focus II 1,6 Ti-VCT 5D Sport
Μάιος 2010
Το αστέρι του Βορρά!...
Χρήστης: chris81

Το αυτοκίνητο που παρουσιάζεται για το μήνα Μάιο, είναι το αστέρι του Βορρά, του chris81...

Αυτοκίνητο που με την πρώτη ματιά, σου δείχνει τις άγριες διαθέσεις του τυχερού ιδιοκτήτη.

Διαθέσεις που ιδιαίτερα στις δύσκολες και κρύες συνθήκες του χειμώνα, ο Χρήστος δείχνει με τον έντονο και καλοκαιρινό τρόπο οδήγησής του που του επιτρέπουν τα χειμερινά ελαστικά του, Vredestein Snowtrac 3 σε διάσταση 205/55 R16 91H. Τους καλοκαιρινούς μήνες το αυτοκίνητο αλλάζει παπούτσια και τη θέση τους παίρνουν ζάντες 7,5x17” Oxigin 8 Crystal Black Full Polish (BFP), που συνοδεύονται από τα Dunlop SP Sport Maxx 225/45 ZR17 91W.

Όμως ο Χρήστος δεν έμεινε μόνο στην αλλαγή ελαστικών. Προχώρησε και σε άλλους τομείς, τόσο εμφανισιακούς όσο και ουσιαστικούς. Τοποθετήθηκε μαζί με την αγορά του 5θυρου Jeans Focus και το bodykit της εταιρείας Oxia Tech που δίνει στο αυτοκίνητο μια έκδηλη αγριάδα. Επίσης τοποθετήθηκε και η αεροτομή της ναυαρχίδας του μοντέλου στην άκρη του πίσω ουρανού του αυτοκινήτου, όπου έδωσε μια δυναμική πνοή αεροδυναμικής.

Θέλοντας όμως να είναι βέβαιος ο τυχερός και δυναμικός ιδιοκτήτης για το πώς να κάνει τις δικές του ζαβολιές στο δρόμο και ιδιαίτερα στις στροφές, φρόντισε να πειράξει λίγο τον τομέα των αναρτήσεων. Οι εργοστασιακές αναρτήσεις αντικαταστάθηκαν με αμορτισέρ ρυθμιζόμενα sport από την Koni και τη θέση των μαμά ελατηρίων πήραν άλλα χαμηλώματος τα Eibach Pro. Τώρα η άγρια χαμηλωμένη βολίδα μπαίνει σαν τρένο στις στροφές.

Το δυναμικό σύνολο ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση κιτ ΧΕΝΟΝ Η7 6000Κ στα φώτα πορείας, ώστε να φωτίζονται καλύτερα οι σκοτεινές διαδρομές που ακολουθεί. Οι διαδρομές αυτές φροντίζει πάντα ο ιδιοκτήτης να μην χάνονται. Για το λόγο αυτό πάντα σαν αξεσουάρ το αυτοκίνητο έχει το νέο Mio Moov S505 Spirit GPS. Εσωτερικά ακόμη έχει τοποθετηθεί το σετ αλουμινίου από την Ford, που περιλαμβάνει τη λαβή χειρόφρενου και τα έμπροσθεν μαρσπιεδάκια με το λογότυπο Focus.

Χρήστο, καλούς στριφτερούς παγωμένους χειμώνες…

Κείμενο: almiaris
Φωτογραφίες: chris81
Επιστροφή
Φωτογραφίες
Εκδηλώσεις
Μέλος:
Μοντέλο: